Popis produktu
Škvarková pomazánka je vyrobena ze škvarků, jak jinak než ze sádla z Mangalice, které si sami vyškvaříme. Po umletí škvarků se přidá vejce, okurka, hořčice, no a je hotovo… Už jen namazat na čerstvý chleba.
Jiří Sekera - Mangalica
Pan Jiří Sekera vyrábí své produkty od roku 2018. Své paštiky, pomazánky, trhaná masa a mnoho dalšího vyrábí výhradně z plemene vepřů Mangalica. Maso odebírá od ekologického farmáře, následně si ho sám zpracuje, vyrobí skvělé produkty bez používání konzervantů, dochucovadel a chemických látek, poté produkty naplní a uzavře do sklenic.
Něco málo o plemeni vepřů Mangalica:
Maso z plemene Mangalica je vyhledáváno labužníky pro svoji šťavnatost a křehkost. Mangalica se skládá z 65-70 % tuku a pouze 30-35% zbývá maso. Pozor, není tuk jako tuk. Maso Mangalice překvapivě obsahuje až o 75% méně zlého cholesterolu, než maso jiných prasat a při pravidelné konzumaci pomáhá k vytváření dobrého cholesterolu v krvi.
Při objednání do 18 h si můžete
nákup vyzvednout už druhý den od 9 h
Nakupovat můžete
až týden dopředu
Tipy na skvělé recepty
z našich produtků
Bezkontaktní vyzvednutí v chladícím
boxu ve Vrchlabí. Denně 9–21 h