Popis produktu
Porterhouse steak najdeme v zadní části hřbetu skotu, směrem k oháňce. Porcuje se kolmým řezem k páteři a onou kostí charakteristickou pro Porterhouse steak a také T-bone steak je páteřní obratel. Kost přitom steak rozděluje na dva výborné kusy masa. Větší porce je nízká roštěná, a tou menší je pravá svíčková.
Rozdíl mezi Porterhouse steakem a T-bonem je ten, že oběma sice prochází stejná kost, ale Porterhouse steak obsahuje větší kus svíčkové, jelikož je porcován z části směrem k oháňce.
Při objednání do 18 h si můžete
nákup vyzvednout už druhý den od 9 h
Nakupovat můžete
až týden dopředu
Tipy na skvělé recepty
z našich produtků
Bezkontaktní vyzvednutí v chladícím
boxu ve Vrchlabí. Denně 9–21 h