Popis produktu
Vepřové maso z českých chovů nejvyšší kvality, nakládané v mořském solném květu, pozvolna přirozeně zrající v temných komorách, bez konzervantů, barviv a tepelné úpravy.
97% vepřové maso | 2% sůl | 1% směs koření
Nutriční hodnoty sušeného hovězího masa ve 100g
Energetická hodnota – 1364 kj / 323 kcal
Bílkoviny – 58 g
Sacharidy – 2.5 g
Cukry – 0 g
Tuky – 8 g /nasycené 4 g/
Sůl – 2 g
Další informace
Minimální trvanlivost 48 měsíců od data výroby na obalu.
Po otevření spotřebujte do 48h.
Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu.
Neskladujte v chladničce.
TELCEK sušené maso
Způsob úpravy masa, který Eko Farma Orlí vrch používá se nazývá Biltong a pochází z jižní Afriky, ale oni ho vyrábí v Rejvízu, magickém místě uprostřed Jeseníků. Maso nejprve ošetří, naloží do jedinečné směsi koření a mořské soli, a potom ho nechají 3-6 měsíců zrát v temných komorách pod pečlivou kontrolou. Na rozdíl od většiny ostatních produktů tohoto typu, neurychlují proces zrání masa tepelnou úpravou, což spolu s volbou mladých zvířat a pečlivým výběrem částí masa, umožňuje zachovat jeho měkčí konzistenci.
Tím, že v žádné fázi výroby nepoužívají jakékoli chemické konzervanty a tepelně ho neupravují, splňuje TELCEK klasifikaci RAW FOOD a je báječnou delikatesou.

Při objednání do 18 h si můžete
nákup vyzvednout už druhý den od 9 h
Nakupovat můžete
až týden dopředu
Tipy na skvělé recepty
z našich produtků
Bezkontaktní vyzvednutí v chladícím
boxu ve Vrchlabí. Denně 9–21 h