Výdejní místo ve Vrchlabí

Nákupní košík

V košíku nemáte žádné zboží.

Divočák - hřbet bez kosti

Toto maso se hodí na

  • steaky
  • grilování
  • smažení
  • pečení
  • uzení

Vyprodáno

Tento produkt momentálně nemáme.
Rádi vám napíšeme, až bude dostupný.

Popis produktu

Hřbet z divokého prasete patří, vzhledem ke své struktuře, k nejšťavnatějším masům a je nejvhodnější k rychlé přípravě a grilování.

Vhodný na pečení, řízky nebo steaky, výborný na grilování.



Při objednání do 18 h si můžete
nákup vyzvednout už druhý den od 9 h

Nakupovat můžete
až týden dopředu

Tipy na skvělé recepty
z našich produtků

Bezkontaktní vyzvednutí v chladícím
boxu ve Vrchlabí. Denně 9–21 h

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
Hledání
Přihlášení zavřít