Výdejní místo ve Vrchlabí

Nákupní košík

V košíku nemáte žádné zboží.

Srnčí hřbet bez kosti

Toto maso se hodí na

  • steaky
  • grilování
  • smažení
  • pečení
  • uzení

Vyprodáno

Tento produkt momentálně nemáme.
Rádi vám napíšeme, až bude dostupný.

Popis produktu

Srnčí hřbet je po panenkách druhý nejcennější druh srnčího masa. Maso je jemné, křehké, má intenzivní srnčí chuť a tmavě červenou barvu. 

Hřbet je vhodný téměř ke všem úpravám. Vhodný na pečení vcelku nebo přípravu roastbeefu a steaků. Vyrobit se z něho dají i skvělé paštiky. 



Při objednání do 18 h si můžete
nákup vyzvednout už druhý den od 9 h

Nakupovat můžete
až týden dopředu

Tipy na přípravu našich produktů

Bezkontaktní vyzvednutí v chladícím
boxu ve Vrchlabí. Denně 9–21 h

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
Přihlášení zavřít